Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعدادی از شهروندان ایلامی از قطع شدن تلفن‌های ثابت بدون دریافت قبض و اطلاع‌رسانی قبلی گلایه دارند اما شرکت مخابرات و پست توپ را زمین همدیگر می‌اندازند. 

به گزارش ایسنا، «سجاد» از ساکنان محله مبارزان گفت: تلفن ثابت ما در حالی به دلیل بدهی قطع شده که 4 ماه است قبضی را دریافت نکرده‌ایم.

شهروندی دیگر هم اظهار کرد: میزان کارکرد تلفن ثابت منزل ما خیلی پایین است اما به دلیل بدهی قطع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی دیگر از شهروندان می‌گوید: تلفن من به خاطر 8000 تومان بدهی قطع شده است  و وقتی به یکی از کارشناسان مخابرات مراجعه کردم پاسخ داد دیگر دریافت نکردن قبض ملاک نیست خود شهروندان می‌توانند میزان بدهی خود را از طریق سامانه‌های پیش‌بینی شده پیگیری کنند.

«حشمت‌الله اسدی» مدیرعامل شرکت مخابرات در پاسخ به خبرنگار ایسنا گفت: شرکت مخابرات قبوض را به موقع صادر و تحویل پست می‌دهد و پست مسئول نهایی توزیع است.

«نوید عارف‌نیا» مسئول روابط عمومی شرکت پست استان نیز با رد این ادعا اظهار کرد: ماموران این شرکت تمام قبض‌های ارسالی را به آدرس‌های مربوطه تحویل می‌دهد.

وی با اشاره به نظارت دقیق بخش‌های نظارتی مانند حراست این شرکت بر عملکرد ماموران توزیع گفت: اگر هم نقصی در این زمینه وجود داشته باشد مربوط به بانک اطلاعاتی شرکت مخابرات است.

عارف‌نیا تاکید کرد: اگر شرکت مخابرات در زمینه کم‌کاری پست مستندی دارد ارائه کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۱۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، مصطفی رجبی مشهدی که در گردهمایی سراسری نیروگاه‌های کشور با حضور علی اکبر محرابیان وزیر نیرو، همایون حائری معاون وزیر در امور برق و انرژی و مدیران صنعت نیروگاهی کشور سخن می‌گفت، هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاه‌ها اعلام و تصریح کرد: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر در دو مرحله، یک‌بار ۲۰ همت و یک بار هم ۳۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و اخیراً هم ۲۲ هزار میلیارد تومان دیگر به حساب تولید کنندگان برق حرارتی و مقیاس کوچک واریز شد که سهم عمده آن متعلق به نیروگاه‌های خصوصی بود که در شرکت مدیریت شبکه برق ایران تسویه شد.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر نیرو که باید ۱۰۰ درصد معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویت‌ها به تولیدکنندگان برق و بخش‌های انتقال و توزیع تخصیص می‌یافت.

مدیرعامل توانیر افزود: با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچک‌تر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکت‌های توزیع هستیم تا خود شرکت‌ها در قبال وصول مطالباتشان مسؤولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند. تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکت‌ها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می‌شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاه‌ها طی یک بازه زمانی ۳ ساله را که در قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می‌کند.

کد خبر 6094669 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • نشست خبری مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • ۲۵ فقره سرقت موفق از خطوط لوله نفت در سال ۱۴۰۲
  • ۱۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان ایلامی خریداری شد